Apa naturala vie este un loc important intr-o gradina. Un lac proiectat si realizat frumos care se asorteaza ca marime si aspect cu mediul din jur poate fi o nestemata a gradinii. Un luciu al apei linistit, un parau sau susurul lin al unui joc de apa poate avea o actiune benefica asupra starii psihice a omului. Un lac in gradina este o minunatie vie, deoarece suprafata apei reinprospateaza mediul inconjurator, imbunatateste clima in zilele calde de vara deasemenea asigurand si un mediu de viata pentru animale si plante acvatice. Poate sa va redea atmosfera atat a unui parau montan sau a unei faleze mediteraniene.

Cu ajutorul firmei noastre aceste placeri se pot realiza si la casa Dvs. Tot ce este necesar pentru realizarea unui lac de gradina la noi intr-un singur lac se pot aproviziona. Acceptam proiectarea, executia si consilierea in privinta lacurilor. Acordam ajutor in reinnoirea configuratiei lacurilor mai vechi sau refacerea ecosistemului. Produsele acvamecanice OASE au o functionare sigura ce rezulta din experienta de ani de zile care a dus la dezvoltarea tehnologica si la realizarea unor consumuri energetice reduse fiind lider mondial la aceste produse.

Folia de cauciuc pentru lacuri Firestone PondGard este la fel de cea mai buna calitate fiind cel mai popular izolant pe piata mondiala. Deasemenea se pot gasi ultimele noutati tehnologice testate intr-o gama variata. Pe baza lacurilor naturale si lacul nostru construit va fi conceput ca un ecosistem cu plante si pesti dar pe langa acestea mai trebuie tinut cont si de alti factori ca sa avem un lac sanatos. Inainte de realizarea lacului trebuie sa ne gandim la urmatoarele:

-In ce parte a gradinii sa fie lacul? Ce marime si ce forma sa aibe?

-Ce fel de lac am dori (lac doar cu plante, lac cu carasi aurii, lac cu crapi koi, lac de scaldat fara pesti).

-De cat timp si de ce resurse financiare dispuneti pentru constructie si exploatare

-Doriti si alte adaugari la lac (stancarie, parau, cascada, fantana arteziana)?

Pentru marimea lacului merita gandit ca la dimensiuni mai mici timpul necesar intretimerii este mai mare. In cazul in care excavatiile la viitorul lac se executa de beneficiar pot aparea multe greseli pe care vi le atentionam spre evitare.

-La groapa realizata cu pereti aproape verticali nu vom putea pune plante si chiar in cazul unui sol destul de inchegat exista riscul surparii malului cea ce va duce la marirea dimensiunilor lacului dupa remediere.

-Daca se fac terase prea inguste si multe nu se vor putea pune plantele.

-Formarea malurilor, daca se fac fara a fi aduse la acelas nivel-> intampina greutati cu mascarea lor si de exemplu, la placari cu piatra strica intreg aspectul.

Alegerea unui lac corespunzator este foarte important din punc de vedere a dimensionarii aparatelor necesare (de ex. un lac cu pesti necesita o filtrare dubla iar cu pesti koi si mai mult iar in cazul lacurilor pentru scaldat aparatura electrica va trebui sa fie in afara apei. Pentru informare va rugam sa cereti o oferta gratuita de pret, folosind formularul pentru cerere de oferta.